Diensten

We zijn actief in bouw- en infrastructuurwerken en zijn altijd bereid om samen met de klant een oplossing te zoeken voor specifieke vraagstukken.
We gaan altijd uitdagingen aan en brengen ze tot een goed einde.

WERKEN OP & ROND HET SPOOR

Binnen de burgerlijke bouwkunde is het werk op en rond het spoor een heel specifieke tak.

Rentabel blijft dan ook investeren in speciaal ontwikkelde machines en toebehoren om aan de vragen van onze opdrachtgevers te beantwoorden. 

Het machinepark telt onder andere elf Atlas spoor/wegkranen met mogelijke uitrusting van onderstopper, rotator, grijpers, klemmen, grondboren, lorries… . Daarnaast beschikken we ook over tractievoertuigen die tot 44 assen (of 1000 ton) mogen slepen.  

BOUW & ONDERHOUD BRUGGEN

Of het nu is voor de bouw of renovatie van een brug, Rentabel heeft de expertise om uw project tot een goed einde te brengen.

In het plaatsen van waterdichte rokken op bruggen mogen wij ons terecht expert noemen. Een huzarenstuk dat gekwalificeerd personeel met drive vereist alsook een planning en voorbereiding ten gronde.

RENOVATIE & VERBOUWING

Steeds meer wordt er voor gekozen een bestaande woning aan te kopen en aan te passen naar eigen smaak en volgens de huidige comfortnormen, dit als alternatief voor een nieuwbouw. 

Voor al onze bepleisteringswerken vertrouwen wij op onze partner Nomag nv.

en verder...

BESTRATING

Voetpaden, perrons en zo veel meer betegelde oppervlakken; dagelijks maken we er gebruik van. Het ontgaat veel mensen, maar het correct betegelen van een oppervlak is vakwerk. Daarvoor heb je vakmensen nodig die Rentabel in huis heeft

BETON- HERSTELLINGEN

Rentabel is BCCA gecertificeerd en heeft gecertificeerde mensen in dienst. Enkel dit certificaat garandeert u dat u geholpen wordt door mensen met kennis van zaken en dat zij gebruik maken van het correcte materiaal. 

BORSTWERINGEN & METAAL-CONSTRUCTIES

Wij plaatsen onder andere borstweringen op bruggen en duikers volgens de regels van de kunst. 

Ook voor beperkte metaalconstructies kan u een beroep doen op ons. Ons werkhuis is uitgerust voor het lassen van staal, aluminium en inox. Voor de fabricatie van grote constructies of hoeveelheden kunnen wij vertrouwen op solide partners. 

We werken met ISO9001 gecertificeerde bedrijven tot uitvoeringsklasse EXC4.

VERWIJDEREN GRAFFITI

 

Rentabel zorgt op uw vraag voor het professioneel verwijderen van ongewenste graffiti op alle ondergronden. Indien gewenst kunnen wij nadien een anti-graffiti coating aanbrengen.

GROENONDERHOUD

Rentabel is gespecialiseerd in:

  • Landbouwactiviteiten
  • loonwerk
  • aanleg en onderhoud van groene zones
  • aanleg en onderhoud van parken
  • aanleg en onderhoud van bermen / taluds
  • bemesting
  • allerhande snoeiwerk
  • onkruidbestrijding

GRONDWERKEN

U kan bij ons terecht voor alle grond- en graafwerken. Uitgraven, nivelleren, aanvullen, verharden, wij doen alles met eigen materiaal.

Rentabel is aangesloten bij de Grondbank

VERHUUR

Bij Rentabel kan je terecht voor het huren van rollend materieel voor werken op het spoor. 

In ons machinepark hebben wij ook een spoortractor die uitgerust is voor arbeid op het spoor, inzetbaar voor transport op het spoor of voor een van zijn agrarische toepassingen zoals hakselen.

Alle machines zijn uiteraard voorzien van alle nodige keuringsattesten, en zijn inzetbaar met OTW geattesteerde machinist.